Voor een ieder die op het punt staat te gaan scheiden, net gescheiden is, al wat langer gescheiden is of het gevoel heeft in een vechtscheiding te zitten, hebben wij de SCHIP-aanpak ontwikkeld. Deze aanpak is ook in te zetten als de relatie in slecht weer verkeert.

Wij gaan er niet van uit dat je elkaar ‘los moet laten’, maar dat je opnieuw met elkaar moet verbinden. Als partners in ouderschap. Want goed voor je kinderen zorgen, dat willen we allemaal, toch?

De SCHIP-aanpak bewerkstelligt dat. Dat betekent hard werken als scheidend stel. Onze SCHIP-behandelaren helpen daarbij. Je hoeft het niet alleen te doen. Wel samen. Dat is de kracht van de SCHIP-aanpak. Samen ben je ooit begonnen aan deze relatie. Samen zul je hem ook af ‘moeten’ ronden. Samen rouwen om wat verloren is gegaan. Gezamenlijk een postrelationeel rouwtraject doorlopen. Hoe moeilijk dat ook lijkt.

Hieronder vind je de locaties in Nederland en Belgie waar de SCHIP-behandelaren te vinden zijn. Deze wordt regelmatig aangevuld omdat wij ook met regelmaat nieuwe mensen trainen.

Informeer bij de behandelaar van je keuze naar de kosten voor het volgen van de SCHIP-aanpak.

Hieronder nog even per provincie een overzicht van de voor Nederland getrainde SCHIP-behandelaren.

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord Brabant

Noord Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid Holland

Belgie: hier een overzicht van voor Belgie getrainde SCHIP-behandelaren.